Kapsalon Kroonjuweel werkt alleen met hoogwaardige producten.
REDKEN is exclusief en alleen verkrijgbaar bij erkende kapsalons,
voor u een waarborg voor kwaliteit.

Waarom Redken

REDKEN staat voor Creativiteit geinspireerd door het straatbeeld. Een merk gedreven door passie, spirit en de magische energie van New York.

Schoonheid die kracht krijgt dankzij innovatietechnieken en wetenschap, waarmee artistieke uitdrukkingen te creëren zijn die geen grenzen kent. REDKEN brengt vernieuwing  voor nu en de toekomst.

De haarverzorgingsproducten van REDKEN putten de kracht uit het Interlock Protein Network (IPN), een system bestaande uit drie bestanddelen: keralink, aminozuren en proteïnen. Keralink is een protein die in de natfase vocht aan het haar bindt en tegelijkertijd versterking tot diep in de vezellaag geeft. De aminozuren en proteïnen werken samen in de droogfase en hechten aan de keratine in de schubbenlaag van het haar. Hiermee biedt ze bescherming aan het haaroppervlak en de textuur en is daarmee glans herstellend.

Redken haarcolor

Redken biedt  een complete lijn producten voor eindeloze creativiteit op kleurgebied met maximaal behoud van de haarkwaliteit. De ammonia vrije kleurproducten van Redken zorgen voor een levendige permanente haarkleuring. Redken biedt 100% grijsdekking en het haar wordt tot 2x toe versterkt. Geen ammonia, geen scherpe geur… alleen een fantastische kleur.

Waarom Redken
Kapsalon Kroonjuweel

Kapsalon Kroonjuweel